Drie inwoners Havelte winnen samen 100.000 euro bij Postcode Loterij

Amsterdam, 16 juni 2016 – Een grote verrassing voor drie bewoners van de Raadhuislaan in Havelte. Op hun postcode 7971 CT is de Buurt-Ton van 100.000 euro gevallen in de meitrekking van de Postcode Loterij. De winnaars verdelen deze prijs met elkaar. Afgelopen woensdag werden de bewoners van de Raadhuislaan verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Nicolette van Dam met een cheque.
  
De volgende bedragen zijn gewonnen:
- 53.846 euro (1 winnaar)
- 23.076 euro (2 winnaars)
De bedragen lopen uiteen omdat de verdeling van het geldbedrag afhankelijk is van het aantal meespelende loten.
 
Christy wint 23.076 euro en is blij verrast: "Hartstikke leuk deze uitreiking! Ik had al twee dagen knallende koppijn, misschien door de spanning die werd opgebouwd na het belletje van de Postcode Loterij. Maar toen Nicolette voor de deur stond was de koppijn gauw verdwenen! We dronken champagne met de buren om het te vieren. Van het geld willen we met onze kinderen van 17 en 20 jaar naar New York. En een deel stop ik in mijn eigen cadeauzaak. Na de crisis komt zo'n bedrag erg goed van pas."

Buurt-Ton

De Buurt-Ton is de nieuwe prijs van de Postcode Loterij die iedere zaterdag wordt bekendgemaakt. Om de introductie van deze nieuwe prijs te vieren, deelt de Postcode Loterij in de trekking van mei en juni extra Buurt-tonnen uit. De prijs van 100.000 euro wordt verdeeld over het aantal deelnemers in de winnende postcode. De hoogte van het geldbedrag is afhankelijk van het aantal meespelende loten.

Uitreiking te zien op tv

De uitzending van de uitreiking in de Raadhuislaan in Havelte is op donderdag 23 juni te zien om 19.50 uur op RTL 4.

Download foto