Edwin uit Diemen wint gloednieuwe auto bij Postcode Loterij Miljoenenjacht

Amsterdam, 3 oktober 2016 – Edwin uit Diemen is de gelukkige winnaar van een gloednieuwe BMW in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' dat afgelopen zondag werd uitgezonden. Hij was samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 1111 uitgenodigd in de studio.
 
Edwin streed zondag samen met 499 andere kandidaten om de felbegeerde finaleplaats in het Gouden Koffer Spel. Omdat Stefan uit Broek in Waterland niet koos voor de inhoud van de koffer maar door wilde spelen voor een plekje in de finale, ging de auto naar Edwin.

Edwin reageerde blij verrast in de studio: "Ik ben hier met de fiets heen gekomen; ik dacht nog ‘misschien ga ik met de auto terug!' Ik ben helemaal perplex dat ik hem nu ook echt win."

1 eurocent tot 5 miljoen euro

In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om de finaleplaats in het bekende Gouden Koffer Spel. Door koffers te openen kan de finalist een bedrag winnen dat varieert van 1 eurocent tot 5 miljoen euro. Uiteindelijk won Stefan uit Broek in Waterland het finalespel en nam 166.000 euro mee naar huis.

Thuis meespelen met Postcode Loterij Bingo

Tijdens de spelshow kunnen deelnemers van de Postcode Loterij meespelen met Postcode Loterij Bingo. Elk Bingogetal dat tijdens het Gouden Koffer Spel in beeld verschijnt, kunnen de mensen thuis wegstrepen op hun Bingokaart. Degene die als eerste een volle Bingokaart heeft, wint hetzelfde geldbedrag als de finalist in de studio. En ditzelfde bedrag wordt ook nog eens verdeeld onder alle buren die meespelen in de winnende postcode.
 
‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' is tot en met zondag 6 november wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.