Ga dit weekend op bezoek bij Humanitas

Op 23, 24 en 25 september 2011 houdt Humanitas ‘open huis’ om Nederland kennis te laten maken met alle activiteiten van deze vrijwilligersorganisatie. Een mooie kans om eens te zien wat Humanitas bij u in de buurt doet en voor u kan betekenen.

Kom naar de Humanitas DichtbijDag

Kom naar de DichtbijDag

Wilt u zien wat Humanitas voor u kan betekenen? Kom dan naar de Humanitas DichtbijDag bij in de buurt. U kunt kennismaken met vrijwilligers die u graag meer vertellen over Humanitas en haar activiteiten. Kijk hier voor het overzicht van alle activiteiten in de verschillende afdelingen van Humanitas.

Dit doet Humanitas

Humanitas is een Nederlandse vrijwilligersorganisatie die mensen van jong tot oud ondersteunt die het even niet in hun eentje redden. Deze hulp varieert van opvoedingsondersteuning tot rouwverwerking. Van het doorbreken van eenzaamheid tot het op orde brengen van iemands administratie. En van het bemiddelen bij een omgangsregeling bij een echtscheiding tot hulp aan ex-gevangenen.

Van mens tot mens

Jaarlijks geven ruim 11.000 goed getrainde vrijwilligers ondersteund door 200 professionals zo’n 40.000 mensen verspreid over heel Nederland het zelfvertrouwen terug dat ze nodig hebben om op eigen kracht iets aan hun situatie te veranderen. Die aanpak is succesvol, want Humanitas werkt kleinschalig, lokaal georganiseerd en van mens tot mens! De Postcode Loterij steunt Humanitas sinds 2008 met een totale bijdrage van 18 miljoen euro.