Gert uit Almere wint gloednieuwe auto in tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Amsterdam, 30 maart 2015 – Gert uit Almere is de gelukkige winnaar van een gloednieuwe BMW in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' dat afgelopen zondag een recordaantal van ruim 2,5 miljoen kijkers trok. Hij was samen met 49 wijkgenoten uitgenodigd in de studio.
 
Gert streed zondag samen met 499 andere kandidaten om de felbegeerde finaleplaats in het Gouden Koffer Spel. Hoewel hij niet in de finale kwam, won hij toch een nieuwe auto. Henny uit Brouwershaven kreeg namelijk de optie om te kiezen voor een koffer of door te spelen voor een finaleplaats. Omdat zij koos voor de finale, kreeg Gert de koffer met inhoud. Henny eindigde als één van de twee laatste finalisten.
 
1 eurocent tot 5 miljoen euro
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om de finaleplaats in het bekende Gouden Koffer Spel. Door koffers te openen kan de finalist een bedrag winnen dat varieert van 1 eurocent tot 5 miljoen euro. Uiteindelijk won Nicole uit het Twentse Glane in het finalespel 278.000 euro.
 
Thuis meespelen met Postcode Loterij Bingo
Tijdens de spelshow kunnen deelnemers van de Postcode Loterij meespelen met Postcode Loterij Bingo. Elk Bingogetal dat tijdens het Gouden Koffer Spel verschijnt kunnen de mensen thuis wegstrepen op hun Bingokaart. Degene die als eerste een volle Bingokaart heeft, wint hetzelfde geldbedrag als de finalist in de studio. En… ditzelfde bedrag wordt ook nog eens verdeeld onder alle buren die meespelen in de winnende postcode. Winston Gerschtanowitz bezoekt iedere zondagavond de winnaars van de Bingo en verrast hen met een bedrag dat kan oplopen tot wel 5 miljoen euro!
In de aflevering van gisteren wonnen de Bingowinnaar én haar buren die met postcode 3038LG uit Rotterdam meespelen 278.000 euro.
 
‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' is tot en met zondag 12 april wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.