Gert uit Barendrecht wint 85.000 euro in finale tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Amsterdam, 23 maart 2015 – Gert uit Barendrecht is de gelukkige winnaar van 85.000 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' dat afgelopen zondag werd uitgezonden. Na 499 kandidaten te hebben weggespeeld, sleepte hij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende Gouden Koffer Spel.
 
Gert stond samen met 49 wijkgenoten uit Barendrecht in de wekelijkse RTL 4-spelshow. Na een spannende strijd, eindigde hij als finalist in het bekende Gouden Koffer Spel. Door koffers te openen, maken deelnemers kans op een bedrag van 1 eurocent tot 5 miljoen euro.
 
De Barendrechter en zijn gezin hebben al tal van bestemmingen bedacht voor de gewonnen 85.000 euro: "Onze jongens hebben het bedrag in gedachte al drie keer uitgegeven aan shoppen, een scooter en een rijbewijs. Zelf gaat onze voorkeur uit naar een vakantiehuisje in Spanje."

Thuis meespelen met Postcode Loterij Bingo
Tijdens de spelshow kunnen deelnemers van de Postcode Loterij meespelen met Postcode Loterij Bingo. Elk Bingogetal dat tijdens het Gouden Koffer Spel verschijnt kunnen de mensen thuis wegstrepen op hun Bingokaart. Degene die als eerste een volle Bingokaart heeft, wint hetzelfde geldbedrag als de finalist in de studio. En… ditzelfde bedrag wordt ook nog eens verdeeld onder alle buren die meespelen in de winnende postcode. In de aflevering van zondag wonnen de Bingowinnaar én zijn buren die meespelen met postcode 6997AG uit Hoog-Keppel 85.000 euro.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' is tot en met zondag 12 april wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.