Gert-Jan uit Kampen wint 47.500 euro in tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Gert-Jan uit Kampen is de gelukkige winnaar van 47.500 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' dat afgelopen zondag werd uitgezonden. De inwoner uit Kampen was samen met 49 wijkgenoten (postcodegebied 8261) uitgenodigd. Hij stond als één van de twee laatste finalisten in de studio. Door op de rode knop te drukken besloot Gert-Jan het spel te verlaten met een uitstapbedrag van 47.500 euro.
 
Gert-Jan (33) streed samen met 499 andere kandidaten om de felbegeerde finaleplaats in het Gouden Koffer Spel. Hij is erg blij met de prijs: "Ik ben hier hartstikke blij mee. Hiervan gaan m'n meisje en ik mooi op vakantie!"  
 
Ook wijkgenoot Els viel in de prijzen. Zij nam 1.000 euro mee naar huis.

1 eurocent tot 5 miljoen euro

In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om de finaleplaats in het bekende Gouden Koffer Spel. Door koffers te openen kan de finalist een bedrag winnen dat varieert van 1 eurocent tot 5 miljoen euro. Uiteindelijk won Angelika uit IJmuiden in het finalespel 115.000 euro.

Thuis meespelen met Postcode Loterij Bingo

Tijdens de spelshow kunnen deelnemers van de Postcode Loterij meespelen met Postcode Loterij Bingo. Elk Bingogetal dat tijdens het Gouden Koffer Spel verschijnt kunnen de mensen thuis wegstrepen op hun Bingokaart. Degene die als eerste een volle Bingokaart heeft, wint hetzelfde geldbedrag als de finalist in de studio. En… ditzelfde bedrag wordt ook nog eens verdeeld onder alle buren die meespelen in de winnende postcode.