DOE MAAR Lekker DUURZAAM-actie 2015 van start

De DOE MAAR Lekker DUURZAAM-actie 2015 is maandag 14 september weer van start gegaan. Een initiatief van de Nationale Postcode Loterij met Unilever en Albert Heijn als partners. Met deze actie willen de drie partijen Nederlandse consumenten motiveren om duurzamer te eten. Alle deelnemers van de Postcode Loterij ontvangen een kaart van de loterij cadeau ter waarde van 12,50 euro. Met deze cadeaukaart kunnen zij tot en met 4 oktober gratis duurzamere boodschappen doen bij Albert Heijn. Lees hier meer over de actie.

Gratis DOE MAAR LEKKER DUURZAAM-cadeaukaart voor Postcode Loterij-deelnemers

actie 2014

Steeds meer Nederlanders ontdekken hoe lekker duurzamer eten is. Dat is goed nieuws voor de wereld om ons heen en dus voor onszelf. Om zoveel mogelijk Nederlanders enthousiast te maken voor duurzamer eten starten de Nationale Postcode Loterij, Albert Heijn en Unilever met een grote actie: DOE MAAR LEKKER DUURZAAM. Dankzij deze actie maken Nederlanders kennis met duurzamere producten én zien zij hoe eenvoudig het is om in de supermarkt hiervoor te kiezen. De Postcode Loterij geeft in het kader van deze actie al haar 2,5 miljoen deelnemers een cadeaukaart ter waarde van 12,50 euro, waarmee zij in november duurzamere levensmiddelen kunnen kopen bij Albert Heijn.

DOE MAAR LEKKER DUURZAAM

Ruim 600 duurzamere producten

In de week van 3 november ontvangen de deelnemers hun cadeaukaart thuis met ter inspiratie een receptenboekje met 15 lekkere gerechten voor 4 personen van 12,50 euro of minder. De kaart kan tot en met 23 november worden ingewisseld in Nederlandse Albert Heijn-winkels voor een keuze uit ruim 600 duurzamere producten. Deze producten zijn van het Albert Heijn eigen merk AH puur&eerlijk. Binnen het Unilever assortiment is gekozen voor alle producten met een onafhankelijk duurzaamheidskeurmerk op het gebied van dierenwelzijn, eerlijke handel of milieu en producten die voldoen aan Unilevers duurzame landbouwprogramma.

Doe maar lekker Duurzaam

Van 4 tot en met 9 november bij u thuis             

De eerste cadeaukaarten zullen dinsdag 4 november bij de deelnemers van de Postcode Loterij thuis bezorgd worden. Maandag 9 november worden de laatste cadeaukaarten bezorgd. Alle informatie over de actie, de keurmerken en de recepten kunt u vinden op www.doemaarlekkerduurzaam.nl:


Commercial DOE MAAR LEKKER DUURZAAM


DOE MAAR LEKKER DUURZAAM ›