Het eerste feest van 2011, bent u erbij op 1 januari?

'De Postcode Nieuwjaarsshow' met Winston Gerschtanowitz bij RTL 4.

Amsterdam, 22 december 2010

In de gezellige spelshow 'De Postcode Nieuwjaarsshow', op zaterdag 1 januari bij RTL 4, blikt presentator Winston Gerschtanowitz met drie panels van elk twee bekende Nederlanders terug op 2010.

Wat weten de BN'ers over 2010?

De kandidaten die meedoen aan de show zijn Caroline Tensen, Bastiaan Ragas, Quinty Trustfull, John Williams, Loretta Schrijver en Gijs Staverman. Wat weten ze eigenlijk nog van 2010? Kunnen ze meezingen met de grootste hits en zijn ze op de hoogte van de meest opmerkelijke nieuwsfeiten? In de wervelende show vechten zij natuurlijk niet alleen voor de eer maar ook voor het publiek. Elke panel wordt ondersteund door een publieksvak. En die zullen van zich laten horen, want wint hun team dan gaat het publieksvak met mooie prijzen naar huis.

KanjerPrijzenpot van 33 miljoen!

Ook voor de kijker zal het spannend zijn, want gedurende de uitzending vindt live de trekking van de KanjerPrijzenpot van 33 miljoen euro plaats. Acht postcodes winnen 1 miljoen euro en op één postcode valt de PostcodeKanjer van maar liefst 25 miljoen! Bij deze hoofdprijs winnen niet alleen de buren met dezelfde postcode, maar ook de bewoners die met dezelfde wijkcode meespelen. Middels liveschakelingen met de winnende postcodes, is te zien hoe de winnaars reageren op het nieuws dat ze rijk aan het nieuwe jaar beginnen.

Uitzending: zaterdag 1 januari, tussen 20.00 en 22.00 uur bij RTL 4.

Website: rtl.nl/depostcodenieuwjaarsshow

Belspel De Postcode Nieuwjaarsshow

Tijdens de uitzending van De Postcode Nieuwjaarsshow, kunt u deelnemen aan het belspel. Bekijk het reglement › (pdf)