Het lot is Het Lot in Dwingeloo goed gezind

Postcode Loterij deelnemers winnen 50.000 euro

Amsterdam, 22 augustus 2016 – Een grote verrassing voor twee Postcode Loterij-deelnemers die met hun lot meespelen op postcode 7991 TE in Dwingeloo. Op de bijbehorende straat, Het Lot, is in de julitrekking de PostcodeStraatprijs gevallen. Eén van de winnaars woont niet in Dwingelo, maar speelt wel mee op deze postcode.

Beide winnaars winnen 25.000 euro. Hennie is één van hen en wint naast dit geldbedrag ook een gloednieuwe BMW. Deze auto wordt verloot onder alle winnaars van deze Straatprijs.
 
Hennie, een paar dagen na de bekendmaking van haar prijs: "Wat een super verrassing was dit, zeg! Mijn man en ik kunnen het nog steeds niet geloven. Financieel gezien komt het bedrag op een ontzettend goed moment. En daarbij hadden we een ontzettend oude auto die aan vervanging toe was. We zijn net naar de BMW-garage geweest en hebben een mooie lichtgrijze auto uitgekozen. We kunnen niet wachten tot hij voor de deur staat!"

PostcodeStraatprijs

Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs precies werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs'.

Download foto