Ilonka uit Abbekerk wint 41.400 euro in tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Amsterdam, 2 november 2015 – Ilonka uit Abbekerk is de gelukkige winnaar van 41.400 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' dat afgelopen zondag werd uitgezonden. De inwoner uit Abbekerk stond als één van de twee laatste finalisten in de studio. Door op de rode knop te drukken besloot zij het spel te verlaten met een uitstapbedrag van 41.400 euro.
 
Ilonka streed samen met 499 andere kandidaten om de felbegeerde finaleplaats in het Gouden Koffer Spel. Zij is erg blij met de prijs: "Daar kan ik een heleboel leuks mee doen! De bedoeling is om er in ieder geval een deel van de hypotheek mee te betalen."
 
1 eurocent tot 5 miljoen euro
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om de finaleplaats in het bekende Gouden Koffer Spel. Door koffers te openen kan de finalist een bedrag winnen dat varieert van 1 eurocent tot 5 miljoen euro. Uiteindelijk won Annemiek uit Gouda in het finalespel 81.000 euro.
 
Thuis meespelen met Postcode Loterij Bingo
Tijdens de spelshow kunnen deelnemers van de Postcode Loterij meespelen met Postcode Loterij Bingo. Elk Bingogetal dat tijdens het Gouden Koffer Spel verschijnt kunnen de mensen thuis wegstrepen op hun Bingokaart. Degene die als eerste een volle Bingokaart heeft, wint hetzelfde geldbedrag als de finalist in de studio. En… ditzelfde bedrag wordt ook nog eens verdeeld onder alle buren die meespelen in de winnende postcode.
 
‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' is tot en met zondag 22 november wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.