Inwoner Graft wint 32.000 euro in finale tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Amsterdam, 20 oktober 2014 – Greet uit Graft is de gelukkige winnaar van 32.000 euro in het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht dat afgelopen zondag werd uitgezonden. Na 499 kandidaten te hebben weggespeeld, sleepte zij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende Gouden Koffer Spel.
 
Greet stond samen met 49 wijkgenoten uit Graft in de wekelijkse RTL 4-spelshow. Na een spannende strijd, eindigde zij als finalist in het bekende Gouden Koffer Spel. Door koffers te openen, maken deelnemers kans op een bedrag van 1 eurocent tot 5 miljoen euro. Voor Greet stopte het spel bij 32.000 euro.

Greet is blij verrast: "Ik wil graag met mijn man en dochter een mooie reis maken, misschien wel naar Australië."
 
Naast Greet streed zondag ook Fanny uit Graft om de felbegeerde finaleplaats in het Gouden Koffer Spel. Hoewel zij niet in de finale kwam, won zij toch 2.000 euro.

In deze video is te zien hoe deelnemers winnen bij Miljoenenjacht: ‘Hoe werkt Miljoenenjacht?'

Thuis meespelen met Postcode Loterij Bingo
Niet alleen voor de studiogasten was de tv-show spannend. Dit seizoen kunnen ook de kijkers thuis meespelen. Omdat de Postcode Loterij dit jaar 25 jaar bestaat mag heel Nederland dit najaar meespelen met Postcode Loterij Bingo tijdens de uitzending. De Bingowinnaar en zijn of haar buren winnen hetzelfde bedrag als de studiowinnaar. Deze keer waren deelnemers uit Zwolle en ‘s Gravenzande de gelukkige winnaars.

Miljoenenjacht is dit najaar tot en met zondagavond 26 oktober wekelijks om 20.00 uur te zien bij RTL 4.