Inwoner Hilversum wint 25.000 euro én auto bij Postcode Loterij

Amsterdam, 14 juli 2016 – Een grote verrassing voor David uit Hilversum. Op zijn postcode 1211 BT ('s-Gravelandseweg) is in de meitrekking de PostcodeStraatprijs gevallen. David wint 25.000 euro én een gloednieuwe BMW cabrio. Hilversum viel dit jaar al eerder in de prijzen. In maart verdeelden twaalf bewoners van de Casper Fagelstraat (postcode 1215 GN) 1,25 miljoen met elkaar. Nog eens 1,25 miljoen euro werd verdeeld onder de overige deelnemers met postcode 1215.
 
Bijzonder is dat David als enige deelnemer meespeelt op postcode 1211 BT. Hij wint daarom naast de 25.000 euro ook automatisch een gloednieuwe BMW cabrio. Deze auto wordt normaliter verloot onder alle PostcodeStraatprijs-winnaars uit de winnende postcode.
 
David is blij verrast: "Super cool, wat een verrassing! Ik woon in een drukke winkelstraat, dus toen ik de cabrio kreeg overhandigd had ik aardig wat bekijks. Het geld besteden mijn partner en ik denk ik aan een leuk huis. Wij huren nu en zitten al tijdje te azen op een koophuis. Dus dit bedrag helpt daar absoluut bij."
 
PostcodeStraatprijs
Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs precies werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs'.


Download foto