Inwoner Huis ter Heide wint 12.500 euro bij Postcode Loterij

Amsterdam, 5 september 2016– Een grote verrassing André uit Huis ter Heide. Op zijn postcode 9336 TG (Koelenweg) is de PostcodeStraatprijs gevallen in de augustustrekking van de Postcode Loterij. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste André en zijn partner afgelopen vrijdag met een cheque van 12.500 euro en een BMW.
 
Bijzonder is dat André als enige op zijn postcode meespeelt met de Postcode Loterij. De BMW, die normaal gesproken wordt verloot onder alle winnaars in de postcode, gaat daarom automatisch naar André.
 
André is blij verrast: "Wij wonen op een melkveeboerderij. Op dit moment is het in onze branche geen makkelijke tijd, daarom kunnen we het geld heel er goed gebruiken."

Iedere werkdag een Straatprijs

In de maand september maakt de Postcode Loterij extra veel deelnemers blij met de PostcodeStraatprijs. Naast de 4 reguliere Straatprijzen die de Postcode Loterij elke maand uitreikt, worden in september nog eens 22 extra Straatprijzen uitgereikt. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs'.

Uitreiking te zien op tv

De uitreiking in de Koelenweg in Huis ter Heide is op vrijdag 9 september om 19:20 te zien op RTL 4.

Download foto