Inwoner Mill wint 710.000 euro in finale tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Amsterdam, 13 oktober 2014 – Marcel uit Mill is de gelukkige winnaar van 710.000 euro in het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht dat afgelopen zondag werd uitgezonden. Na 499 kandidaten te hebben weggespeeld, sleepte hij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende Gouden Koffer Spel.
 
Marcel stond samen met 49 wijkgenoten uit Mill in de wekelijkse RTL 4-spelshow. Na een spannende strijd, eindigde hij als finalist in het bekende Gouden Koffer Spel. Door koffers te openen, maken deelnemers kans op een bedrag van 1 eurocent tot 5 miljoen euro. Voor Marcel stopte het spel bij 710.000 euro.

Marcel is blij verrast: "Ik heb familie wonen in Australië, daar wil ik heel graag met mijn gezin naar toe. Daarnaast is onze wens om een huis te kopen. Dat kan nu!"
 
Naast Marcel streed zondag ook Lisette uit Mill om de felbegeerde finaleplaats in het Gouden Koffer Spel. Hoewel zij niet in de finale kwam, won zij toch 3.000 euro. Nog een inwoner van Mill, Richard, wist ook door te dringen tot de voorronde van de finale. Hij won een bedrag van 1.000 euro. Wijkgenoot Kirsten ging ervandoor met een Samsung TV en smartphone.
In deze video is te zien hoe deelnemers winnen bij Miljoenenjacht: ‘Hoe werkt Miljoenenjacht?'

Thuis meespelen met Postcode Loterij Bingo
Niet alleen voor de studiogasten was de tv-show spannend. Dit seizoen kunnen ook de kijkers thuis meespelen. Omdat de Postcode Loterij dit jaar 25 jaar bestaat mag heel Nederland dit najaar meespelen met Postcode Loterij Bingo tijdens de uitzending. De Bingowinnaar en zijn of haar buren winnen hetzelfde bedrag als de studiowinnaar. Deze keer waren deelnemers uit Huissen de gelukkige winnaars.

Miljoenenjacht is dit najaar tot en met zondagavond 26 oktober wekelijks om 20.00 uur te zien bij RTL 4.