Inwoner Roden wint 50.000 euro bij Postcode Loterij

Amsterdam, 5 september 2016– Een grote verrassing voor Mies uit Roden. Op haar postcode 9301 EM (G. Bavingstraat) is de PostcodeStraatprijs gevallen in de augustustrekking van de Postcode Loterij. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste Mies en haar partner afgelopen vrijdag met een cheque van 50.000 euro en een BMW.
 
Bijzonder is dat Mies als enige deelnemer van de Postcode Loterij meespeelt op haar postcode. De BMW, die normaal gesproken wordt verloot onder alle winnaars in de postcode, gaat daarom automatisch naar Mies.
 
Mies is blij verrast: "Wij zijn dolblij met deze prijs! Onze eigen auto was aan vervanging toe en van het geldbedrag willen we een caravan kopen."

Iedere werkdag een Straatprijs

In de maand september maakt de Postcode Loterij extra veel deelnemers blij met de PostcodeStraatprijs. Naast de 4 reguliere Straatprijzen die de Postcode Loterij elke maand uitreikt, worden in september nog eens 22 extra Straatprijzen uitgereikt. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs'.

Uitreiking te zien op tv

De uitreiking in de G. Bavingstraat in Roden is op woensdag 7 september om 19:20 te zien op RTL 4.

Download foto