Inwoner Utrecht wint 25.000 euro én auto bij Postcode Loterij

Amsterdam, 14 juli 2016 – Een grote verrassing voor Ria uit Utrecht. Op haar postcode 3525 AA ('t Goylaan) is in de meitrekking de PostcodeStraatprijs gevallen. Ria wint 25.000 euro én een gloednieuwe BMW cabrio. Utrecht viel de afgelopen twee jaar vaker in de prijzen bij de Postcode Loterij.
 
Bijzonder is dat Ria als enige meespeelt op postcode 3525 AA. Zij wint daarom naast de 25.000 euro automatisch een gloednieuwe BMW cabrio. Normaliter wordt deze auto verloot onder alle PostcodeStraatprijs-winnaars uit de winnende postcode.
 
Ria is blij verrast: "Je ziet het wel eens op TV, maar dat ik naast de cheque ook nog een cabrio kreeg, was een hele grote verassing! We liepen naar buiten en daar stond ‘ie dan, blinkend in de berm. Helemaal super. Van het geld wil ik graag mijn badkamer opknappen en een deel gaat naar het goede doel: de kinderboerderij waar ik vrijwillig werk."
 
Utrecht eerder in de prijzen
Utrecht viel eerder in de prijzen bij de Postcode Loterij. Afgelopen januari mochten zes inwoners van de straat Karpaten (postcode 3524 DG) 100.000 euro met elkaar verdelen. En in 2014 verdeelden ruim 1.400 bewoners van de wijk Lunetten de EuroKanjer ter waarde van 3,2 miljoen euro met elkaar.
 
PostcodeStraatprijs
Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs precies werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs'.


Download foto