Inwoner Wervershoof wint 10.000 euro in jubileumshow Postcode Loterij Miljoenenjacht

Amsterdam, 23 november 2015 – Sam uit Wervershoof is door Linda de Mol verrast met 10.000 euro in een speciale uitzending van het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' dat afgelopen zondag werd uitgezonden.
 
Sam streed zondag samen met 499 andere kandidaten om de felbegeerde finaleplaats in het Gouden Koffer Spel. Hoewel hij niet in de finale kwam, won hij toch 10.000 euro.
 
Sam is blij verrast: "Geweldig om dit mee te maken! Van het geld gaan we onze badkamer renoveren. Dat waren we al van plan, dus het geld komt goed van pas."

Jubileum-editie Postcode Loterij Miljoenenjacht

Dit seizoen bestaat ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' 15 jaar en daarom mocht Linda de Mol deze uitzending extra veel prijzen weggeven. Zo gingen 48 deelnemers uit Nijmegen naar huis met een gloednieuwe auto.

1 eurocent tot 5 miljoen euro

In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om de finaleplaats in het bekende Gouden Koffer Spel. Door koffers te openen kan de finalist een bedrag winnen dat varieert van 1 eurocent tot 5 miljoen euro. Uiteindelijk won Daan uit Nijmegen in het finalespel 167.000 euro.