Inwoner Westbroek wint 10.000 euro in tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Amsterdam, 13 oktober 2014 – Susan uit Westbroek is de gelukkige winnaar van 10.000 euro in het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht dat afgelopen zondag werd uigezonden. Zij was samen met 49 wijkgenoten uitgenodigd in de studio.
 
Susan streed zondag samen met 499 andere kandidaten om de felbegeerde finaleplaats in het Gouden Koffer Spel. Hoewel zij niet in de finale kwam, won zij toch een bedrag van 10.000 euro. Een andere kandidaat uit Westbroek, Mark, kreeg namelijk de optie om te kiezen voor een koffer of door te spelen voor een finaleplaats. Omdat hij koos voor de finale, kreeg Susan de koffer met inhoud, dit bleek 10.000 euro te zijn.
Mark eindigde als één van de vijf laatste kandidaten. Hij viel echter af voor de grote finale en kreeg een troostprijs van 2.000 euro.
 
1 eurocent tot 5 miljoen euro
In Postcode Loterij Miljoenenjacht strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om de finaleplaats in het bekende Gouden Koffer Spel. Door koffers te openen kan de finalist een bedrag winnen dat varieert van 1 eurocent tot 5 miljoen euro. Uiteindelijk won Marcel uit Mill in het finalespel 710.000 euro.
 
In deze video is te zien hoe deelnemers winnen bij Miljoenenjacht: ‘Hoe werkt Miljoenenjacht?'

Thuis meespelen met Postcode Loterij Bingo
Niet alleen voor de studiogasten was de tv-show spannend. Dit seizoen kunnen ook de kijkers thuis meespelen. Omdat de Postcode Loterij dit jaar 25 jaar bestaat mag heel Nederland dit najaar gratis meespelen met Postcode Loterij Bingo tijdens de uitzending. De Bingowinnaar en zijn of haar buren winnen hetzelfde bedrag als de studiowinnaar. Deze keer waren deelnemers uit Huissen de gelukkige winnaars.

Miljoenenjacht is dit najaar tot en met zondagavond 26 oktober wekelijks om 20.00 uur te zien bij RTL 4.