Inwoner uit Mijdrecht wint gloednieuwe auto in tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Amsterdam, 20 oktober 2014 – Corrie uit Mijdrecht is de gelukkige winnaar van een gloednieuwe Mini in het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht dat afgelopen zondag werd uitgezonden. Zij was samen met 49 wijkgenoten uitgenodigd in de studio.
 
Corrie streed zondag samen met 499 andere kandidaten om de felbegeerde finaleplaats in het Gouden Koffer Spel. Hoewel zij niet in de finale kwam, won zij toch een nieuwe auto. Een andere kandidaat, Clarence uit Numansdorp, kreeg namelijk de optie om te kiezen voor een koffer of door te spelen voor een finaleplaats. Omdat zij koos voor het finalespel, kreeg Corrie de koffer met inhoud. Dit bleek een nieuw auto te zijn.
 
Naast Corrie streed zondag ook Wilco uit Mijdrecht om de felbegeerde finaleplaats in het Gouden Koffer Spel. Hoewel hij niet in de finale kwam, won hij toch een Bijenkorf cadeaucard ter waarde van 2.500 euro.
 
1 eurocent tot 5 miljoen euro
In Postcode Loterij Miljoenenjacht strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om de finaleplaats in het bekende Gouden Koffer Spel. Door koffers te openen kan de finalist een bedrag winnen dat varieert van 1 eurocent tot 5 miljoen euro. Uiteindelijk won Greet uit Graft in het finalespel 32.000 euro.
 
In deze video is te zien hoe deelnemers winnen bij Miljoenenjacht: ‘Hoe werkt Miljoenenjacht?'

Thuis meespelen met Postcode Loterij Bingo
Niet alleen voor de studiogasten was de tv-show spannend. Dit seizoen kunnen ook de kijkers thuis meespelen. Omdat de Postcode Loterij dit jaar 25 jaar bestaat mag heel Nederland dit najaar gratis meespelen met Postcode Loterij Bingo tijdens de uitzending. De Bingowinnaar en zijn of haar buren winnen hetzelfde bedrag als de studiowinnaar. Deze keer waren deelnemers uit Zwolle en ‘s Gravenzande de gelukkige winnaars.

Miljoenenjacht is dit najaar tot en met zondagavond 26 oktober wekelijks om 20.00 uur te zien bij RTL 4.