Inwoners Almere winnen 1 miljoen euro bij Postcode Loterij

Amsterdam, 31 december 2013 – Een feestelijk einde van het jaar 2013 voor drie inwoners van de Cesar Franckweg in Almere. Zij zijn gisteren door de Postcode Loterij verrast met een miljoenenprijs. Door met hun postcode 1323 CH mee te spelen winnen zij met elkaar 1 miljoen euro.

Winston Gerschtanowitz, ambassadeur van de Postcode Loterij, was maandag 30 december in de Cesar Franckweg in Almere om bij de winnaars thuis de prijzen uit te reiken. In de postcode 1323 CH spelen 3 mensen mee met de Postcode Loterij met ieder 1 lot. Iedere winnaar ontvangt daarom € 333.333,-, een derde van de prijs.

Uitreiking op tv
De uitreiking van de 1 miljoen euro in Almere is dinsdag 31 december te zien in het tv-programma Ik Hou van Holland op RTL 4, vanaf 22:00 uur.

Op nieuwjaarsdag nog meer miljoenenprijzen

De prijs van 1 miljoen euro is de hoofdprijs van de Extra Trekking van de Postcode Loterij in december. Naast Almere viel er nog een prijs van 1 miljoen euro in Geervliet.

Op 1 januari zal verder in de reguliere decembertrekking de PostcodeKanjer van 48,9 miljoen euro verdeeld worden. Deze prijs bestaat uit een hoofdprijs van 42,9 miljoen euro en 6 prijzen van 1 miljoen euro. In een speciale nieuwjaarsdag-aflevering van Koffietijd om 12.00 uur wordt bekendgemaakt waar de 42,9 miljoen euro valt. Gedurende de avond is op RTL 4 in RTL Boulevard en in de telefilm ‘Assepoester, Een Modern Sprookje’ te zien waar de andere 6 x 1 miljoen euro valt en hoe winnaars worden verrast met hun prijs.