Inwoners Alphen aan den Rijn winnen 162.000 euro met Postcode Loterij Bingo

Amsterdam, 2 november 2015 – Leo uit Alphen aan den Rijn heeft 81.000 euro gewonnen met Postcode Loterij Bingo, het spel van de Postcode Loterij dat wordt gespeeld tijdens het tv-programma ‘Miljoenenjacht'. Leo wint de prijs omdat hij als eerste een volle Bingokaart had. Hij ontvangt hetzelfde bedrag als de finalist in de studio. De overige deelnemers in zijn postcode 2402 KS verdelen óók nog eens dit bedrag.
 
Presentator Winston Gerschtanowitz verraste Leo afgelopen zondag live tijdens de uitzending van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' met de cheque van 81.000 euro. De tien overige deelnemers die met postcode 2402 KS meespelen winnen elk 6.750 euro. Omdat Leo met nog twee loten meespeelt, wint hij ook nog 13.500 euro.

Thuis meespelen met Postcode Loterij Bingo

Tijdens de spelshow kunnen deelnemers van de Postcode Loterij meespelen met Postcode Loterij Bingo. Elk Bingogetal dat tijdens het Gouden Koffer Spel verschijnt kunnen de mensen thuis wegstrepen op hun Bingokaart. Degene die als eerste een volle Bingokaart heeft, wint hetzelfde geldbedrag als de finalist in de studio. En… ditzelfde bedrag wordt ook nog eens verdeeld onder alle buren die meespelen in de winnende postcode.
 
‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' is tot en met zondag 22 november wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.