Inwoners Amersfoort winnen 450.000 euro met Postcode Loterij Bingo

Amsterdam, 21 maart 2016 – Cees uit Amersfoort heeft 262.500 euro gewonnen met Postcode Loterij Bingo, het spel van de Postcode Loterij dat wordt gespeeld tijdens het tv-programma ‘Miljoenenjacht'. Cees wint de prijs omdat hij als eerste een volle Bingokaart had. Hij ontvangt daarmee hetzelfde bedrag als de finalist in de studio. De overige deelnemers in zijn postcode 3811 JS verdelen óók nog eens dit bedrag. Omdat Cees met nóg een lot meespeelt, wint hij bovenop de 225.000 euro ook nog 37.500 euro.
 
Cees is blij verrast en reageert een dag na de uitzending: "We hebben weinig geslapen vannacht. De telefoon staat roodgloeiend. Ik schrok me rot toen de Postcode Loterij opeens op de stoep stond! We spelen al vanaf het begin mee met de Postcode Loterij, voor de goede doelen. Maar, eerlijk gezegd, hebben we wel eens gedacht: ‘we stoppen ermee.' Gelukkig hebben we dat niet gedaan. Van het geld willen we een veranda laten bouwen."
 
Postcode Loterij-ambassadeur Winston Gerschtanowitz verraste Cees afgelopen zondag live tijdens de uitzending van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' met het geldbedrag. De overige deelnemers uit de postcode van Cees wonnen de volgende bedragen:
- 75.000 euro (1 winnaar)
- 37.500 euro (4 winnaars)

Thuis meespelen met Postcode Loterij Bingo

Tijdens de spelshow kunnen deelnemers van de Postcode Loterij meespelen met Postcode Loterij Bingo. Elk Bingogetal dat tijdens het Gouden Koffer Spel verschijnt, kunnen de mensen thuis wegstrepen op hun Bingokaart. Degene die als eerste een volle Bingokaart heeft, wint hetzelfde geldbedrag als de finalist in de studio. En… ditzelfde bedrag wordt ook nog eens verdeeld onder alle buren die meespelen in de winnende postcode.
 
‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' is tot en met zondag 10 april wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.