Inwoners Amsterdam winnen 230.000 euro met Postcode Loterij Bingo

Wouter uit Amsterdam heeft 115.000 euro gewonnen met Postcode Loterij Bingo, het spel van de Postcode Loterij dat wordt gespeeld tijdens het tv-programma ‘Miljoenenjacht'. Wouter wint de prijs omdat hij als eerste een volle Bingokaart had. Hij ontvangt hetzelfde bedrag als de finalist in de studio. De overige twee deelnemers in zijn postcode 1060 RK verdelen óók nog eens dit bedrag. Omdat Wouter met nóg een lot meespeelt, wint hij bovenop de 115.000 euro ook nog 38.333 euro.
 
Wouter, tramchauffeur van beroep, en zijn vrouw zijn blij verrast: "We doen al vanaf het begin mee met de Postcode Loterij. Stiekem hoop je dat je ooit eens de gelukkige winnaar bent. Dan zie je je eigen straatje; dan denk je ‘dat kan niet.' Dit is echt top! Jeetje wat fantastisch."
 
Postcode Loterij-ambassadeur Winston Gerschtanowitz verraste Wouter en zijn vrouw afgelopen zondag live tijdens de uitzending van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' met het geldbedrag. De overige deelnemers uit de postcode van Wouter zijn Paul en Regina. Zij winnen ieder 38.333 euro.

Thuis meespelen met Postcode Loterij Bingo

Tijdens de spelshow kunnen deelnemers van de Postcode Loterij meespelen met Postcode Loterij Bingo. Elk Bingogetal dat tijdens het Gouden Koffer Spel verschijnt, kunnen de mensen thuis wegstrepen op hun Bingokaart. Degene die als eerste een volle Bingokaart heeft, wint hetzelfde geldbedrag als de finalist in de studio. En… ditzelfde bedrag wordt ook nog eens verdeeld onder alle buren die meespelen in de winnende postcode.
 
‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' is tot en met zondag 10 april wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.