Inwoners Beek winnen 136.000 euro met Postcode Loterij Bingo

Amsterdam, 14 maart 2016 – Annie uit Beek heeft 68.000 euro gewonnen met Postcode Loterij Bingo, het spel van de Postcode Loterij dat wordt gespeeld tijdens het tv-programma ‘Miljoenenjacht'. Annie wint de prijs omdat zij als eerste een volle Bingokaart had. Zij ontvangt hetzelfde bedrag als de finalist in de studio. De overige negen deelnemers in haar postcode 6191 HD verdelen óók nog eens dit bedrag.
 
Annie (80) reageert een dag na de uitzending: "Het was een echte verrassing! Ik was heel geëmotioneerd tijdens de uitreiking. Ik had er helemaal niet op gerekend. Mijn man ben ik 2,5 jaar geleden verloren. Het liefst had ik het samen met hem gewonnen, maar nu ben ik er ook gelukkig mee. Ik steun veel goede doelen en een paar familieleden krijgen ook wat van het mooie bedrag."
 
Postcode Loterij-ambassadeur Winston Gerschtanowitz verraste Annie afgelopen zondag live tijdens de uitzending van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' met het geldbedrag. De overige deelnemers uit de postcode van Annie wonnen de volgende bedragen:
- 11.333 euro (3 winnaars)
- 5.666 euro (6 winnaars)

Thuis meespelen met Postcode Loterij Bingo

Tijdens de spelshow kunnen deelnemers van de Postcode Loterij meespelen met Postcode Loterij Bingo. Elk Bingogetal dat tijdens het Gouden Koffer Spel verschijnt, kunnen de mensen thuis wegstrepen op hun Bingokaart. Degene die als eerste een volle Bingokaart heeft, wint hetzelfde geldbedrag als de finalist in de studio. En… ditzelfde bedrag wordt ook nog eens verdeeld onder alle buren die meespelen in de winnende postcode.
 
‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' is tot en met zondag 10 april wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.