Inwoners Bergen op Zoom winnen 37.500 euro bij Postcode Loterij

Amsterdam, 20 september 2016 – Een grote verrassing voor twee deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen op postcode 4615 BJ (Scheldelaan) in Bergen op Zoom. Hier is de PostcodeStraatprijs gevallen in de augustustrekking van de Loterij. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars onlangs met de bekende gouden envelop.
 
De volgende bedragen zijn gewonnen:
- 25.000 euro (1 huishouden)
- 12.500 euro (1 huishouden)

Carin is de winnares van 25.000 euro en een BMW. Carin: "We willen van dit bedrag op vakantie, mét de nieuwe auto! Maar eerst gaan we lekker ut eten om deze verrassing te vieren." De BMW wordt verloot onder alle winnaars van deze Straatprijs.
 
Henry wint 12.500 euro en wil van het geld een cruise gaan maken.

Iedere werkdag een Straatprijs

In de maand september maakt de Postcode Loterij extra veel deelnemers blij met de PostcodeStraatprijs. Naast de 4 reguliere Straatprijzen die de Postcode Loterij elke maand uitreikt, worden in september nog eens 22 extra Straatprijzen uitgereikt. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs'.

Uitreiking te zien op tv

De uitreiking in de Scheldelaan in Bergen op Zoom is op dinsdag 27 september om 19:20 te zien op RTL 4.

Download foto