Inwoners Beverwijk winnen 100.000 euro bij Postcode Loterij

Winnaar verrast via live-uitzending op Facebook

Amsterdam, 14 juli 2016 – Bewoners van de Eergetouw in Beverwijk zijn woensdag verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld. Op hun postcode 1948 CL is in de junitrekking de PostcodeStraatprijs gevallen.
 
Op de Facebookpagina van de Postcode Loterij was woensdag live te zien hoe Lars, één van de vier winnaars, werd verrast door Gaston. Nog nooit eerder werd in Nederland een geldprijs uitgereikt via een live-uitzending op Facebook.
 
Lars tegen Gaston na de overhandiging van de cheque: "Je hebt dit waarschijnlijk vaker gehoord, maar ik weet niet wat ik moet zeggen. Echt geweldig dit! Ik ben onlangs in Lissabon ten huwelijk gevraagd door mijn vriend. Dit bedrag komt dus super goed van pas voor onze bruiloft!"
 
Nog meer winnaars
Ook drie andere bewoners van de Eergetouw vallen in de prijzen en winnen ieder 25.000 euro. Hellen is één van de winnaars en wint ook een gloednieuwe BMW. Deze auto wordt verloot onder alle winnaars van deze Straatprijs.
 
Ook Wendy reageert blij verrast: "Mijn vriend en ik zijn aan het sparen voor een nieuw huisje, dus dit bedrag komt daar super goed bij van pas!"
 
PostcodeStraatprijs
Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs precies werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs'.

Uitreiking te zien op Facebook
De uitreiking van de Straatprijs de Eergetouw in Beverwijk is terug te zien op de Postcode Loterij-Facebookpagina.


Download foto