Inwoners Bleiswijk winnen 139.000 euro met Postcode Loterij Bingo

Amsterdam, 16 maart 2015 – Mevrouw De Beus uit Bleiswijk heeft 139.000 euro gewonnen met Postcode Loterij Bingo, het spel van de Postcode Loterij dat wordt gespeeld tijdens het tv-programma ‘Miljoenenjacht'. Mevrouw De Beus wint de prijs omdat zij als eerste een volle Bingokaart had. Zij ontvangt hetzelfde bedrag als de finalist in de studio. De overige deelnemers in haar postcode 2665 BT verdelen óók nog eens dit bedrag.
 

Postcode Loterij-ambassadeur Winston Gerschtanowitz verraste mevrouw De Beus afgelopen zondag live tijdens de uitzending van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' met de geldbedragen. De overige deelnemers uit de postcode van mevrouw De Beus wonnen de volgende bedragen:
- 69.500 euro (1 winnaar)
- 34.750 euro (2 winnaars)

Thuis meespelen met Postcode Loterij Bingo
Tijdens de spelshow kunnen deelnemers van de Postcode Loterij meespelen met Postcode Loterij Bingo. Elk Bingogetal dat tijdens het Gouden Koffer Spel verschijnt kunnen de mensen thuis wegstrepen op hun Bingokaart. Degene die als eerste een volle Bingokaart heeft, wint hetzelfde geldbedrag als de finalist in de studio. En… ditzelfde bedrag wordt ook nog eens verdeeld onder alle buren die meespelen in de winnende postcode.
In deze video is te zien hoe de prijzen bij Postcode Loterij Bingo worden verdeeld: ‘Hoe werkt Postcode Loterij Bingo?'.
 
‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' is tot en met zondag 12 april wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.