Inwoners Breda winnen 200.000 euro bij Postcode Loterij

Amsterdam, 1 september 2016– Een grote verrassing voor vijf deelnemers van de Postcode Loterij in Breda. Op hun postcode 4826 PG (Oudergemstraat) is de PostcodeStraatprijs gevallen in de augustustrekking van de Postcode Loterij. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars woensdag met de bekende gouden envelop.
 
De volgende bedragen zijn gewonnen:
- 50.000 euro (3 huishoudens)
- 25.000 euro (2 huishoudens)
 
Michel is één van de winnaars van 50.000 euro. Hij wint daarnaast ook een gloednieuwe BMW. Deze auto wordt verloot onder alle winnaars van deze Straatprijs.
 
Michel: "Een kippenvel-moment dit. Ze zijn net bezig om een garage aan mijn huis te bouwen, dus zowel het geld als de auto komen ontzettend goed van pas!"
 
Jeanne wint ook 50.000 euro. De tranen staan in haar ogen: "Het is niet te bevatten! Het had zo moeten zijn denk ik. Ik heb altijd geroepen dat als ik de loterij zou winnen, ik mijn ongeneeslijk zieke vriend een vakantie zou aanbieden naar Curaçao. Ik heb het hem zojuist laten weten. Hij en zijn vrouw zijn ongelofelijk blij."

Iedere werkdag een Straatprijs

In de maand september maakt de Postcode Loterij extra veel deelnemers blij met de PostcodeStraatprijs. Naast de 4 reguliere Straatprijzen die de Postcode Loterij elke maand uitreikt, worden in september nog eens 22 extra Straatprijzen uitgereikt. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs'.

Uitreiking te zien op tv

De uitreiking in de Oudergemstraat in Breda is op vrijdag 2 september om 19:20 te zien op RTL 4.

Download foto