Inwoners Den Haag winnen 300.000 euro met Postcode Loterij Bingo

Amsterdam, 10 oktober 2016 – Ernestine uit Den Haag heeft 187.500 euro gewonnen met Postcode Loterij Bingo, het spel van de Postcode Loterij dat wordt gespeeld tijdens het tv-programma ‘Miljoenenjacht'. Ernestine wint de prijs omdat zij als eerste een volle Bingokaart had. Zij ontvangt daarmee hetzelfde bedrag als de finalist in de studio, 150.000 euro. De overige deelnemers in haar postcode (2597 RG) verdelen óók nog eens dit bedrag. Omdat Ernestine met nóg twee loten meespeelt, wint zij bovenop de 150.000 euro ook nog 37.500 euro.
 
Ernestine, die op het moment van de uitreiking bij haar zus thuis zat, is blij verrast. Een dag later reageert zij: "Dit voelt als een droom! Ik ben vanochtend vroeg gaan kijken in de zitkamer of de bloemen er nog stonden en de gouden envelop. En ze stonden er nog: het was dus geen droom! U snapt niet hoe gelegen dit bedrag komt, want mijn huis is net afgebrand. Het hele huis zit onder het roet. En dan staat Postcode Loterij-ambassadeur Nicolette van Dam opeens voor de deur! Dat is niet te bevatten. Dankzij dit bedrag heb ik opeens geen zorgen meer. En wat super voor iedereen in mijn buurt die nu ook wint!"
 
Postcode Loterij-ambassadeur Nicolette van Dam verraste Ernestine afgelopen zondag live tijdens de uitzending van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' met het geldbedrag. De overige deelnemers uit de postcode van Ernestine wonnen de volgende bedragen:
- 75.000 euro (1 winnaar)  
- 18.750 euro (2 winnaars)

Thuis meespelen met Postcode Loterij Bingo

Tijdens de spelshow kunnen deelnemers van de Postcode Loterij meespelen met Postcode Loterij Bingo. Elk Bingogetal dat tijdens het Gouden Koffer Spel in beeld verschijnt, kunnen de mensen thuis wegstrepen op hun Bingokaart. Degene die als eerste een volle Bingokaart heeft, wint hetzelfde geldbedrag als de finalist in de studio. En ditzelfde bedrag wordt ook nog eens verdeeld onder alle buren die meespelen in de winnende postcode.
 
‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' is tot en met zondag 6 november wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Download foto