Inwoners Den Helder winnen 346.000 euro met Postcode Loterij Bingo

Amsterdam, 13 april 2015 – Meneer Sandbrink uit Den Helder heeft 173.000 euro gewonnen met Postcode Loterij Bingo, het spel van de Postcode Loterij dat wordt gespeeld tijdens het tv-programma ‘Miljoenenjacht'. Meneer Sandbrink wint de prijs omdat hij als eerste een volle Bingokaart had. Hij ontvangt hetzelfde bedrag als de finalist in de studio. De overige deelnemers in zijn postcode 1781 XP verdelen óók nog eens dit bedrag.
 
Presentator Winston Gerschtanowitz verraste meneer Sandbrink afgelopen zondag live tijdens de uitzending van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' met de geldbedragen. De overige deelnemers uit de postcode van meneer Sandbrink wonnen de volgende bedragen:

- 21.625 euro (2 winnaars)
- 14.417 euro (4 winnaars)
- 7.208 euro (10 winnaars)

Thuis meespelen met Postcode Loterij Bingo
Tijdens de spelshow kunnen deelnemers van de Postcode Loterij meespelen met Postcode Loterij Bingo. Elk Bingogetal dat tijdens het Gouden Koffer Spel verschijnt kunnen de mensen thuis wegstrepen op hun Bingokaart. Degene die als eerste een volle Bingokaart heeft, wint hetzelfde geldbedrag als de finalist in de studio. En… ditzelfde bedrag wordt ook nog eens verdeeld onder alle buren die meespelen in de winnende postcode.