Inwoners Overdinkel winnen samen 100.000 euro bij Postcode Loterij

Amsterdam, 20 september 2016 – Goed nieuws voor negen deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen op postcode 7006 VG in Doetinchem. Op de bijbehorende straat, Marjoleinveld, is in de augustustrekking de PostcodeStraatprijs gevallen. Afgelopen week zijn de bewoners verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld.
 
De volgende bedragen zijn gewonnen:
- 25.000 euro (7 winnaars)
- 12.500 euro (2 winnaars)
 
Jannie wint 25.000 euro en wint daarnaast ook een gloednieuwe BMW. Deze auto wordt verloot onder alle winnaars van deze Straatprijs.
Jannie is blij verrast: "Ik zou ontzettend graag met mijn kinderen en kleinkinderen op vakantie willen gaan. Dat kan nu!"
 
Patrick en Leonie winnen 25.000 euro en zijn blij verrast: "Wat geweldig dit bedrag! We willen het geld gebruiken voor een auto of voor een uitbouw van ons huis."
 
Christel wint ook 25.000 euro: "Fantastisch! Het geld komt op een goed moment. We willen ons huis graag verbouwen."

PostcodeStraatprijs

Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs precies werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs'.

Download foto