Inwoners Geervliet winnen 1 miljoen euro bij Postcode Loterij

Amsterdam, 31 december 2013 – Een feestelijk einde van het jaar 2013 voor zes inwoners van de Molenstraat in Geervliet. Zij zijn gisteren door de Postcode Loterij verrast met een miljoenenprijs. Door met hun postcode 3211 AW mee te spelen winnen zij met elkaar 1 miljoen euro.

Gaston Starreveld, ambassadeur van de Postcode Loterij, was maandag 30 december in de Molenstraat in Geervliet om bij de winnaars thuis de prijzen uit te reiken. De zes winnaars spelen allemaal mee met 1 lot en ontvangen ieder € 166.666,-.

Uitreiking op tv

De uitreiking van de 1 miljoen euro in Geervliet is woensdag 1 januari te zien in het tv-programma Koffietijd op RTL 4, vanaf 12.00 uur.

Op nieuwjaarsdag nog meer miljoenenprijzen

De prijs van 1 miljoen euro is de hoofdprijs van de Extra Trekking van de Postcode Loterij in december. Naast Geervliet viel er nog een prijs van 1 miljoen euro in Almere.

Op 1 januari zal verder in de reguliere decembertrekking de PostcodeKanjer van 48,9 miljoen euro verdeeld worden.Deze prijs bestaat uit een hoofdprijs van 42,9 miljoen euro en 6 prijzen van 1 miljoen euro. In een speciale nieuwjaarsdag-aflevering van Koffietijd om 12.00 uur wordt bekendgemaakt waar de 42,9 miljoen euro valt. Gedurende de avond is op RTL 4 in RTL Boulevard en in de telefilm ‘Assepoester, Een Modern Sprookje’ te zien waar de andere 6 x 1 miljoen euro valt en hoe winnaars worden verrast met hun prijs.