Inwoners Geleen winnen 470.000 euro met Postcode Loterij Bingo

Amsterdam, 16 november2015 – Mevrouw Palant uit Geleen heeft 235.000 euro gewonnen met Postcode Loterij Bingo, het spel van de Postcode Loterij dat wordt gespeeld tijdens het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht'. Mevrouw Palant wint de prijs, omdat zij als eerste een volle Bingokaart had. Zij ontvangt hetzelfde bedrag als de finalist in de studio. De overige deelnemers in haar postcode 6161 CW verdelen óók nog eens dit bedrag.
 
Mevrouw Palant is blij verrast: "Niet te geloven. Ik ga in januari naar Benidorm op vakantie, dus daar komt het geld wel goed van pas."
 
Presentator Winston Gerschtanowitz verraste mevrouw Palant afgelopen zondag live tijdens de uitzending van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' met de geldbedragen. De overige deelnemers uit de postcode van mevrouw Palant wonnen de volgende bedragen:
- 50.357 euro (1 winnaar)
- 33.571 euro (2 winnaars)
- 16.785 euro (7 winnaars)

Thuis meespelen met Postcode Loterij Bingo
Tijdens de spelshow kunnen deelnemers van de Postcode Loterij meespelen met Postcode Loterij Bingo. Elk Bingogetal dat tijdens het Gouden Koffer Spel verschijnt kunnen de mensen thuis wegstrepen op hun Bingokaart. Degene die als eerste een volle Bingokaart heeft, wint hetzelfde geldbedrag als de finalist in de studio. En… ditzelfde bedrag wordt ook nog eens verdeeld onder alle buren die meespelen in de winnende postcode.
 
‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' is tot en met zondag 22 november wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.