Inwoners Harderwijk winnen 124.000 euro met Postcode Loterij Bingo

Amsterdam, 9 november 2015 – Katja en haar echtgenoot uit Harderwijk hebben 62.000 euro gewonnen met Postcode Loterij Bingo, het spel van de Postcode Loterij dat wordt gespeeld tijdens het tv-programma ‘Miljoenenjacht'. Katja wint de prijs omdat zij als eerste een volle Bingokaart had. Zij ontvangt hetzelfde bedrag als de finalist in de studio. De overige deelnemers in haar postcode 3845 DP verdelen óók nog eens dit bedrag.
 
Katje is blij verrast: "We hebben het er wel eens over gehad ‘wanneer zou Winston eens bij ons op de stoep staan!' Van het geld willen we denk ik een nieuwe vloer leggen en lekker op vakantie gaan."
Omdat Katja en haar echtgenoot met nóg een lot meespelen, winnen zij ook nog 4.769 euro.
 
Presentator Winston Gerschtanowitz verraste Katja en haar echtgenoot afgelopen zondag live tijdens de uitzending van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' met de geldbedragen. De overige deelnemers uit de postcode van Katja wonnen de volgende bedragen:
- 9.538 euro (2 winnaars)
- 4.769 euro (8 winnaars)

Thuis meespelen met Postcode Loterij Bingo

Tijdens de spelshow kunnen deelnemers van de Postcode Loterij meespelen met Postcode Loterij Bingo. Elk Bingogetal dat tijdens het Gouden Koffer Spel verschijnt kunnen de mensen thuis wegstrepen op hun Bingokaart. Degene die als eerste een volle Bingokaart heeft, wint hetzelfde geldbedrag als de finalist in de studio. En… ditzelfde bedrag wordt ook nog eens verdeeld onder alle buren die meespelen in de winnende postcode.
 
‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' is tot en met zondag 22 november wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.