Inwoners Heerhugowaard winnen 287.500 euro bij Postcode Loterij

Amsterdam, 10 augustus 2016 – Een grote verrassing voor tien deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen op postcode 1703 KK in Heerhugowaard. Op de bijbehorende straat Vecht is in de julitrekking de PostcodeStraatprijs gevallen. Dinsdag werden de winnaars verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld.

De volgende bedragen zijn gewonnen:
- 75.000 euro (1 winnaar)
- 25.000 euro (8 winnaars)
- 12.500 euro (1 winnaar)
 
Alex is een van de winnaars van 25.000 euro en wint daarnaast ook een gloednieuwe BMW. Deze auto wordt verloot onder alle winnaars van deze Straatprijs.
 
Alex is blij verrast: "Ik kan het niet geloven: 25.000 euro én een gloednieuwe auto. Geweldig! Van het geld willen we een mooie reis maken naar Indonesië, daar kom ik oorspronkelijk vandaan."
 
Hennie wint ook 25.000 euro: "Dit bedrag kon niet op een beter moment komen: de auto is stuk. Die kunnen we nu mooi laten maken!"
 
Eric en Annemieke kunnen hun ogen niet geloven wanneer ze de cheque t.w.v. 25.000 euro uit de gouden envelop trekken: "Nu het nog kan willen we dolgraag onze ouders meenemen op vakantie naar Spanje."
 
Ook Bianca en Richard ontvangen 25.000 euro uit handen van Gaston en zijn blij verrast: "Dit geld komt ontzettend goed van pas. We hebben net een nieuwe keuken gekocht en we willen de tuin graag nog aanpakken. Dat kan nu!"

PostcodeStraatprijs

Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs precies werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs'.

Uitreiking te zien op tv

De uitzending van de uitreiking in de Vecht in Heerhugowaard is op 26 augustus te zien bij ‘Eén tegen 100' op NPO 1. Het programma start om 21.20 uur.


Download foto