Inwoners Heeswijk-Dinther winnen 350.000 euro bij Postcode Loterij

Amsterdam, 11 augustus 2016 – Een grote verrassing voor twaalf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen op postcode 5473 SG in Heeswijk-Dinther. Op hun postcode is in de julitrekking de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste hen afgelopen woensdag met de gouden cheques.
 
De volgende bedragen zijn gewonnen:
- 50.000 euro (3 winnaars)
- 25.000 euro (7 winnaars)
- 12.500 euro (2 winnaars)
 
Esther wint 25.000 euro en wint daarnaast ook een gloednieuwe BMW. Deze auto wordt verloot onder alle winnaars van deze Straatprijs. Haar dochter nam de prijs in ontvangst: "Wat een geweldig dit, ik bel mijn moeder direct met dit mooie nieuws."
 
Edward wint 50.000 euro en is blij verrast: "Ik ben net terug van vakantie met mijn vrouw en twee dochters en nu dit: wat geweldig! Het geld wil ik graag gebruiken voor wat dingen in en rond het huis. Bijvoorbeeld om zonnepanelen mee aan te schaffen."

PostcodeStraatprijs

Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs precies werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs'.

Uitreiking te zien op tv

De uitzending van de uitreiking in de de Kastanjedreef in Heeswijk-Dinther is op 9 september te zien bij ‘Eén tegen 100' op NPO 1. Het programma start om 21.20 uur.


Download foto