Inwoners Hoog-Keppel winnen 85.000 euro met Postcode Loterij Bingo

Amsterdam, 23 maart 2015 – Marnix uit Hoog-Keppel heeft 85.000 euro gewonnen met Postcode Loterij Bingo, het spel van de Postcode Loterij dat wordt gespeeld tijdens het tv-programma ‘Miljoenenjacht'. Marnix wint de prijs omdat hij als eerste een volle Bingokaart had. Hij ontvangt hetzelfde bedrag als de finalist in de studio. De overige deelnemers in zijn postcode 6997AG verdelen óók nog eens dit bedrag.
 
Presentator Winston Gerschtanowitz verraste Marnix afgelopen zondag live tijdens de uitzending van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' met de geldbedragen. De overige elf deelnemers uit de postcode van Marnix wonnen de volgende bedragen:
- 4.722,22 euro (6 winnaars)
- 9.444,44 euro (3 winnaars)
- 14.166,66 euro (2 winnaars)

Thuis meespelen met Postcode Loterij Bingo
Tijdens de spelshow kunnen deelnemers van de Postcode Loterij meespelen met Postcode Loterij Bingo. Elk Bingogetal dat tijdens het Gouden Koffer Spel verschijnt kunnen de mensen thuis wegstrepen op hun Bingokaart. Degene die als eerste een volle Bingokaart heeft, wint hetzelfde geldbedrag als de finalist in de studio. En… ditzelfde bedrag wordt ook nog eens verdeeld onder alle buren die meespelen in de winnende postcode.
 
‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' is tot en met zondag 12 april wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.