Inwoners Maastricht vallen in de prijzen bij Postcode Loterij Miljoenenjacht

Roger uit Maastricht is de gelukkige winnaar van 36.400 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' dat afgelopen zondag werd uitgezonden. Ook twee andere wijkgenoten van Roger vielen in de prijzen: Kim won een gloednieuwe BMW en Rob mocht 10.000 euro mee naar huis nemen. De drie Maastrichtenaren waren samen met 47 wijkgenoten uitgenodigd in de studio.

Roger streed zondag samen met 499 andere kandidaten om de felbegeerde finaleplaats in het Gouden Koffer Spel. Hoewel hij niet in de finale kwam, won hij toch 36.400 euro. Hij stond als één van de twee laatste finalisten in de studio. Door op de rode knop te drukken besloot hij het spel te verlaten met een uitstapbedrag van 36.400 euro.

Nog twee winnaars uit Maastricht

Een andere inwoner van Maastricht, Kim, won een nieuwe auto en   wijkgenoot Rob ging ervandoor met 10.000 euro. Onder zijn stoel in de studio vond Rob de ‘Gouden Bel'. Hij rinkelde de bel bij koffernummer 23 en won daarmee de inhoud van de geldkoffer.

1 eurocent tot 5 miljoen euro

In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om de finaleplaats in het bekende Gouden Koffer Spel. Door koffers te openen kan de finalist een bedrag winnen dat varieert van 1 eurocent tot 5 miljoen euro. Uiteindelijk won Mirjam uit Noordwijkerhout in het finalespel 225.000 euro.

Thuis meespelen met Postcode Loterij Bingo

Tijdens de spelshow kunnen deelnemers van de Postcode Loterij meespelen met Postcode Loterij Bingo. Elk Bingogetal dat tijdens het Gouden Koffer Spel verschijnt kunnen de mensen thuis wegstrepen op hun Bingokaart. Degene die als eerste een volle Bingokaart heeft, wint hetzelfde geldbedrag als de finalist in de studio. En… ditzelfde bedrag wordt ook nog eens verdeeld onder alle buren die meespelen in de winnende postcode. In de aflevering van gisteren won de Bingowinnaar én zijn buren die met postcode 3811 JS uit Amersfoort meespelen in totaal 450.000 euro.
 
‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' is tot en met zondag 10 april wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.