Inwoners Middelburg winnen 125.000 euro bij Postcode Loterij

Amsterdam, 22 augustus 2016 – Drie bewoners van de Van Cittersstraat in Middelburg zijn onlangs verrast door Bea Post, prijswinnaarbegeleider van de Postcode Loterij. Op hun postcode 4333 KZ is in de julitrekking de PostcodeStraatprijs gevallen.
 
De volgende bedragen zijn gewonnen:
- 50.000 euro (2 winnaars)
- 25.000 euro (1 winnaar)
 
Eén van de winnaars van 50.000 euro is Sjef. Naast dit geldbedrag wint hij ook een gloednieuwe BMW. Deze auto wordt verloot onder alle winnaars van deze Straatprijs.
 
Sjef is blij verrast: "Ik doe mee met de Postcode Loterij om de goede doelen te steunen. Dat vind ik belangrijk, ik heb zelf ook een eigen goed doel. Daarmee steunen we kinderen in Nepal die onder meer lijden aan het syndroom van Down. Maar ik had er geen rekening mee gehouden zelf ook nog eens wat te winnen!"

PostcodeStraatprijs

Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs precies werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs'.


Download foto