Inwoners Nieuw-Lekkerland winnen 125.000 euro bij Postcode Loterij

Amsterdam, 20 september 2016– Een grote verrassing voor vijf deelnemers van de Postcode Loterij in Nieuw-Lekkerland. Op de Mercuriusstraat (postcode 2957 HD) is de PostcodeStraatprijs gevallen in de augustustrekking van de Postcode Loterij. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars afgelopen vrijdag met de bekende gouden envelop.

Alle vijf de deelnemers hebben ieder 25.000 euro gewonnen.

Jeannette wint daarnaast ook een BMW. Deze auto wordt verloot onder alle winnaars van deze Straatprijs.
 
Jeanette: "Ik ben gastouder en heb afgelopen jaar van één van de kinderen een kerstpakket met een kerstlot gekregen. Wat een geluk dat ik met dat lot nu de Postcode Straatprijs en een auto win!"
 
Ook winnares José is blij verrast met haar prijs: "Wij gaan binnenkort verhuizen, dus dit bedrag kunnen we erg goed gebruiken!"

Iedere werkdag een Straatprijs

In de maand september maakt de Postcode Loterij extra veel deelnemers blij met de PostcodeStraatprijs. Naast de 4 reguliere Straatprijzen die de Postcode Loterij elke maand uitreikt, worden in september nog eens 22 extra Straatprijzen uitgereikt. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs'.

Uitreiking te zien op tv

De uitreiking in de Mercuriusstraat in Nieuw-Lekkerland is op donderdag 29 september om 19:20 te zien op RTL 4.

Download foto