Inwoners Numansdorp winnen 124.000 euro met Postcode Loterij Bingo

Amsterdam, 10 november 2015 – Maike uit Numansdorp heeft 62.000 euro gewonnen met Postcode Loterij Bingo, het spel van de Postcode Loterij dat wordt gespeeld tijdens het tv-programma ‘Miljoenenjacht'. Maike wint de prijs, omdat zij als eerste een volle Bingokaart had. Zij ontvangt hetzelfde bedrag als de finalist in de studio. De overige deelnemers in haar postcode 3281 KD verdelen óók nog eens dit bedrag.
 
Maike is blij verrast: "Wat een verrassing! Van het geld zouden we graag een nieuwe auto kopen. Degene die we nu hebben is 16 jaar oud. En ik denk dat er ook wel een vakantie in zit."
 
De overige deelnemers uit de postcode van Maike wonnen de volgende bedragen:
- 8.857 euro (1 winnaar)
- 5.314 euro (3 winnaars)
- 3.542 euro (7 winnaars)
- 1.771 euro (7 winnaars)

Thuis meespelen met Postcode Loterij Bingo

Tijdens de spelshow kunnen deelnemers van de Postcode Loterij meespelen met Postcode Loterij Bingo. Elk Bingogetal dat tijdens het Gouden Koffer Spel verschijnt kunnen de mensen thuis wegstrepen op hun Bingokaart. Degene die als eerste een volle Bingokaart heeft, wint hetzelfde geldbedrag als de finalist in de studio. En… ditzelfde bedrag wordt ook nog eens verdeeld onder alle buren die meespelen in de winnende postcode.
 
‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' is tot en met zondag 22 november wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.