Inwoners Oost West en Middelbeers vallen in de prijzen bij Postcode Loterij Miljoenenjacht

Amsterdam, 11 april 2016 – Susan uit Oost West en Middelbeers is de gelukkige winnaar van een gloednieuwe BMW cabriolet in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' dat afgelopen zondag werd uitgezonden. Zij was samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 5091 uitgenodigd in de studio.
 
Susan streed zondag samen met 499 andere kandidaten om de felbegeerde finaleplaats in het Gouden Koffer Spel. Hoewel zij niet in de finale kwam, won zij toch een nieuwe auto.
Een andere inwoner van Oost West en Middelbeers, Angelique, won 10.000 euro.

1 eurocent tot 5 miljoen euro

In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om de finaleplaats in het bekende Gouden Koffer Spel. Door koffers te openen kan de finalist een bedrag winnen dat varieert van 1 eurocent tot 5 miljoen euro. Uiteindelijk won Folkert uit Amsterdam in het finalespel 9.000 euro.

Thuis meespelen met Postcode Loterij Bingo

Tijdens de spelshow kunnen deelnemers van de Postcode Loterij meespelen met Postcode Loterij Bingo. Elk Bingogetal dat tijdens het Gouden Koffer Spel verschijnt kunnen de mensen thuis wegstrepen op hun Bingokaart. Degene die als eerste een volle Bingokaart heeft, wint hetzelfde geldbedrag als de finalist in de studio. En… ditzelfde bedrag wordt ook nog eens verdeeld onder alle buren die meespelen in de winnende postcode.