Inwoners Oosterland winnen 225.000 euro bij Postcode Loterij

Amsterdam, 20 september 2016 – Een grote verrassing voor 10 deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen op de postcode 4307 CA (Leuvenstraat) in Oosterland. Op deze postcode is de PostcodeStraatprijs gevallen in de augustustrekking van de Postcode Loterij. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars onlangs met de bekende gouden envelop. Eén van de winnaars woont niet in de Leuvenstraat, maar speelt wel mee op deze postcode.
 
De volgende bedragen zijn gewonnen:
- 25.000 euro (8 huishoudens)
- 12.500 euro (2 huishoudens)
Een winnaar van 25.000 wint daarnaast ook een BMW. Deze auto wordt verloot onder alle winnaars van deze Straatprijs.
 
Bert wint 25.000 euro en is blij verrast: "Geweldig! Dit geld wil ik gebruiken voor een verbouwing van ons huis."
 
Betsie en haar partner Addie winnen ieder 25.000 euro: "We willen graag een andere auto en een deel gaat naar de kinderen."

Iedere werkdag een Straatprijs

In de maand september maakt de Postcode Loterij extra veel deelnemers blij met de PostcodeStraatprijs. Naast de 4 reguliere Straatprijzen die de Postcode Loterij elke maand uitreikt, worden in september nog eens 22 extra Straatprijzen uitgereikt. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs'.

Uitreiking te zien op tv

De uitreiking in de Leuvenstraat in Oosterland is op 23 september om 19:20 te zien op RTL 4.


Download foto