Inwoners Rotterdam winnen 150.000 euro bij Postcode Loterij

Twee Rotterdamse postcodes vallen in de prijzen

Amsterdam, 21 september 2016 – Een grote verrassing voor 5 deelnemers van de Postcode Loterij in Rotterdam. In de augustustrekking van de Postcode Loterij is de PostcodeStraatprijs maar liefst twee keer in Rotterdam gevallen. Het gaat om postcode 3053 VT (Wilgenplaslaan) en postcode 3075 HP (Melkpad). Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars afgelopen vrijdag met de bekende gouden envelop.
 
Op postcode 3053 VT (Wilgenplaslaan) valt Helga als enige deelnemer in de
prijzen. Zij wint 25.000 euro en een BMW. Deze auto wordt verloot onder alle winnaars van deze Straatprijs. Haar moeder nam de prijzen in ontvangst.
 
Op postcode 3075 HP (Melkpad) vallen vier deelnemers in de prijzen. Daar zijn de volgende bedragen gewonnen:
- 50.000 euro (1 huishouden)
- 25.000 euro (3 huishoudens)
 
Ook op deze postcode ging de BMW naar een winnaar van de 25.000 euro. Deze auto wordt verloot onder alle winnaars van deze Straatprijs.

Iedere werkdag een Straatprijs

In de maand september maakt de Postcode Loterij extra veel deelnemers blij met de PostcodeStraatprijs. Naast de 4 reguliere Straatprijzen die de Postcode Loterij elke maand uitreikt, worden in september nog eens 22 extra Straatprijzen uitgereikt. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs'.


Download foto