Inwoners Rotterdam winnen 556.000 euro met Postcode Loterij Bingo

Amsterdam, 30 maart 2015 – Sylvia uit Rotterdam heeft 278.000 euro gewonnen met Postcode Loterij Bingo, het spel van de Postcode Loterij dat wordt gespeeld tijdens het tv-programma ‘Miljoenenjacht'. Sylvia wint de prijs omdat zij als eerste een volle Bingokaart had. Zij ontvangt hetzelfde bedrag als de finalist in de studio, 278.000 euro. De overige loten die meespelen met postcode 3038 LG verdelen ook nog eens 278.000 euro. Het spelprogramma gepresenteerd door Linda de Mol trok afgelopen zondag een recordaantal van 2,5 miljoen kijkers.  
 
Presentator Winston Gerschtanowitz verraste Sylvia afgelopen zondag live tijdens de uitzending van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' met het bedrag van 278.000 euro. Omdat Sylvia met twee loten meespeelt in de Postcode Loterij, deelt zij ook nog mee met het bedrag dat wordt verdeeld in haar postcode. Zij ontvangt daarom nog eens 139.000 euro. Een andere deelnemer die meespeelt met postcode 3038 LG wint ook 139.000 euro.

Thuis meespelen met Postcode Loterij Bingo
Tijdens de spelshow kunnen deelnemers van de Postcode Loterij meespelen met Postcode Loterij Bingo. Elk Bingogetal dat tijdens het Gouden Koffer Spel verschijnt kunnen de mensen thuis wegstrepen op hun Bingokaart. Degene die als eerste een volle Bingokaart heeft, wint hetzelfde geldbedrag als de finalist in de studio. En… ditzelfde bedrag wordt ook nog eens verdeeld onder alle buren die meespelen in de winnende postcode.
 
‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' is tot en met zondag 12 april wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.