Inwoners Schiedam winnen 332.000 euro met Postcode Loterij Bingo

Amsterdam, 3 oktober 2016 – Fred uit Schiedam heeft 166.000 euro gewonnen met Postcode Loterij Bingo, het spel van de Postcode Loterij dat wordt gespeeld tijdens het tv-programma ‘Miljoenenjacht'. Fred wint de prijs omdat hij als eerste een volle Bingokaart had. Hij ontvangt hetzelfde bedrag als de finalist in de studio. De overige deelnemers in zijn postcode (3123 NH) verdelen óók nog eens dit bedrag.
 
Fred is blij verrast en reageert een dag later: "Ik viel van de ene verbazing in de andere! Ik heb nog nooit zo veel wakker gelegen als vannacht. Telkens dacht ik: ‘oh ja, ik heb gewonnen!' Ik ben een echte reiziger, dus van het geld wil ik mooie reizen gaan maken. Over twee weken ga ik naar Nieuw-Zeeland. Dan heb ik een mooi zakcentje."
 
Postcode Loterij-ambassadeur Winston Gerschtanowitz verraste Fred afgelopen zondag live tijdens de uitzending van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' met het geldbedrag. De overige deelnemers uit de postcode van Fred wonnen de volgende bedragen:
- 49.800 euro (1 winnaar)
- 24.900 euro (1 winnaar)
- 16.600 euro (2 winnaars)
- 8.300 euro (7 winnaars)

Thuis meespelen met Postcode Loterij Bingo

Tijdens de spelshow kunnen deelnemers van de Postcode Loterij meespelen met Postcode Loterij Bingo. Elk Bingogetal dat tijdens het Gouden Koffer Spel in beeld verschijnt, kunnen de mensen thuis wegstrepen op hun Bingokaart. Degene die als eerste een volle Bingokaart heeft, wint hetzelfde geldbedrag als de finalist in de studio. En ditzelfde bedrag wordt ook nog eens verdeeld onder alle buren die meespelen in de winnende postcode.
 
‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' is tot en met zondag 6 november wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Download foto