Inwoners Ter Aar winnen 866.000 euro met Postcode Loterij Bingo

Buren voor tweede keer in de prijzen via Postcode Loterij Miljoenenjacht

Amsterdam, 29 maart 2016 – Marianne uit Ter Aar heeft 433.000 euro gewonnen met Postcode Loterij Bingo, het spel van de Postcode Loterij dat wordt gespeeld tijdens het tv-programma ‘Miljoenenjacht'. Marianne wint de prijs omdat zij als eerste een volle Bingokaart had. Zij ontvangt hetzelfde bedrag als de finalist in de studio. De overige zes deelnemers in haar postcode 2461 HD verdelen óók nog eens dit bedrag, zij winnen 39.363 euro per lot. De buren van Marianne, John en Astrid, vallen voor de tweede keer in de prijzen bij Miljoenenjacht. In 2004 wonnen zij 80.000 euro.
 
Marianne is blij verrast: "Ik weet niet wat ik moet zeggen! We hadden het er gister nog over dat we een keer naar de Noordpool willen om het Noorderlicht te zien. Ook een wereldreis staat hoog op onze verlanglijst. Dit is nu allebei mogelijk. Over anderhalf jaar zijn we ook nog eens 40 jaar getrouwd, dan gaan we feesten jongens!"
 
Omdat Marianne met nóg een lot meespeelt, wint zij bovenop de 433.000 euro ook nog 39.363 euro.
 
Postcode Loterij-ambassadeur Winston Gerschtanowitz verraste Marianne afgelopen zondag live tijdens de uitzending van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' met het geldbedrag. De overige deelnemers uit de postcode van Marianne wonnen de volgende bedragen:
- 157.454 euro (1 winnaar)
- 78.727 euro (1 winnaar)
- 39.363 euro (3 winnaars)

Buren voor tweede keer in de prijzen

De buren van Marianne, John en Astrid, winnen 157.454 euro. Hiermee vallen zij voor de tweede keer in de prijzen bij Postcode Loterij Miljoenenjacht. In 2004 wonnen zij 80.000 euro. Astrid moet nog bekomen van de schrik: "Het was een hele verrassing, vooral dat Winston voor de tweede keer bij ons op de stoep stond! En het bizarre was: in 2008 was dat ook rond deze tijd. De vorige keer hebben we van het gewonnen bedrag onze keuken aangepakt en ter ere van ons 25-jarig huwelijk een reis naar Indonesië gemaakt met de kinderen. Wat we dit keer met het bedrag willen doen, weten we nog niet. Het is nu twee dagen later en nog steeds niet helemaal tot ons doorgedrongen. Het is gewoon zo onwerkelijk."

Thuis meespelen met Postcode Loterij Bingo

Tijdens de spelshow kunnen deelnemers van de Postcode Loterij meespelen met Postcode Loterij Bingo. Elk Bingogetal dat tijdens het Gouden Koffer Spel verschijnt, kunnen de mensen thuis wegstrepen op hun Bingokaart. Degene die als eerste een volle Bingokaart heeft, wint hetzelfde geldbedrag als de finalist in de studio. En… ditzelfde bedrag wordt ook nog eens verdeeld onder alle buren die meespelen in de winnende postcode.
 
‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' is tot en met zondag 10 april wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.