Inwoners Uitwellingerga winnen 754.000 euro met Postcode Loterij Bingo

Amsterdam, 7 april2015 – Koos uit Uitwellingerga heeft 377.000 euro gewonnen met Postcode Loterij Bingo, het spel van de Postcode Loterij dat wordt gespeeld tijdens het tv-programma ‘Miljoenenjacht'. Koos wint de prijs omdat hij als eerste een volle Bingokaart had. Hij ontvangt hetzelfde bedrag als de finalist in de studio, 377.000 euro. De overige loten die meespelen met postcode 8624 TE verdelen óók nog eens 377.000 euro.
 
Presentatrice Nicolette van Dam verraste Koos afgelopen zondag live tijdens de uitzending van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' met de geldbedragen. Omdat Koos met drie loten meespeelt in de Postcode Loterij, deelt hij ook nog mee met het bedrag dat wordt verdeeld in zijn postcode. Hij ontvangt daarom nog eens 150.800 euro. De overige deelnemers uit de postcode van Koos wonnen de volgende bedragen:
- 150.800 euro (1 winnaar)
- 75.400 euro (1 winnaar)

Thuis meespelen met Postcode Loterij Bingo
Tijdens de spelshow kunnen deelnemers van de Postcode Loterij meespelen met Postcode Loterij Bingo. Elk Bingogetal dat tijdens het Gouden Koffer Spel verschijnt kunnen de mensen thuis wegstrepen op hun Bingokaart. Degene die als eerste een volle Bingokaart heeft, wint hetzelfde geldbedrag als de finalist in de studio. En… ditzelfde bedrag wordt ook nog eens verdeeld onder alle buren die meespelen in de winnende postcode.
 
 
‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' is tot en met zondag 12 april wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.