Inwoners Zevenhuizen winnen 230.000 euro met Postcode Loterij Bingo

Elly uit Zevenhuizen heeft 115.000 euro gewonnen met Postcode Loterij Bingo, het spel van de Postcode Loterij dat wordt gespeeld tijdens het tv-programma ‘Miljoenenjacht'. Elly wint de prijs omdat zij als eerste een volle Bingokaart had. Zij ontvangt hetzelfde bedrag als de finalist in de studio. De overige twee deelnemers in haar postcode 9354 BM verdelen óók nog eens dit bedrag.
 
Elly is blij verrast: "Dit is een hele verrassing. Je gelooft het eerst niet. Tijdens de uitzending van Miljoenenjacht zie je ‘Zevenhuizen' in beeld staan als winnaars van de Bingo, maar pas toen de Postcode Loterij zondagavond belde kon ik het geloven. Ik heb heel onrustig geslapen. Ik heb het bedrag vannacht al tien keer uitgegeven! Aan een nieuwe badkamer bijvoorbeeld. Dromen genoeg, maar we doen het rustig aan. We zijn nuchter hier in het Noorden."
 
De overige twee deelnemers uit de postcode van Elly winnen ieder 57.500 euro.

Thuis meespelen met Postcode Loterij Bingo

Tijdens de spelshow kunnen deelnemers van de Postcode Loterij meespelen met Postcode Loterij Bingo. Elk Bingogetal dat tijdens het Gouden Koffer Spel verschijnt, kunnen de mensen thuis wegstrepen op hun Bingokaart. Degene die als eerste een volle Bingokaart heeft, wint hetzelfde geldbedrag als de finalist in de studio. En… ditzelfde bedrag wordt ook nog eens verdeeld onder alle buren die meespelen in de winnende postcode.
 
‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' is tot en met zondag 10 april wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.