Inwoners uit Raamsdonksveer vallen in de prijzen bij Postcode Loterij Miljoenenjacht

Amsterdam, 13 oktober 2014 – Nelly uit Raamsdonksveer is de gelukkige winnaar van 21.000 euro in het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht dat afgelopen zondag werd uitgezonden. De inwoner uit Raamsdonksveer won dit bedrag doordat de twee finalisten niet op de rode knop hebben gedrukt tijdens de uitstapronde. Een andere inwoner uit Raamsdonksveer, Anne-Francien, won tijdens de show een gloednieuwe BMW.
 
Nelly is blij verrast met haar prijs: "Helemaal te gek! Dit had ik niet verwacht."

Naast Nelly streed zondag ook Anne-Francien uit Raamsdonksveer samen met 499 andere kandidaten om de felbegeerde finaleplaats in het Gouden Koffer Spel. Hoewel zij niet in de finale kwam, won zij toch een nieuwe auto. Zij kreeg namelijk de optie om te kiezen voor een koffer of door te spelen voor een finaleplaats. Zij koos voor de koffer met inhoud, dit bleek een BMW te zijn.
 
1 eurocent tot 5 miljoen euro
In Postcode Loterij Miljoenenjacht strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om de finaleplaats in het bekende Gouden Koffer Spel. Door koffers te openen kan de finalist een bedrag winnen dat varieert van 1 eurocent tot 5 miljoen euro. Uiteindelijk won Marcel uit Mill in het finalespel 710.000 euro.
 
Thuis meespelen met Postcode Loterij Bingo
Niet alleen voor de studiogasten was de tv-show spannend. Dit seizoen kunnen ook de kijkers thuis meespelen. Omdat de Postcode Loterij dit jaar 25 jaar bestaat mag heel Nederland dit najaar meespelen met Postcode Loterij Bingo tijdens de uitzending. De Bingowinnaar en zijn of haar buren winnen hetzelfde bedrag als de studiowinnaar. Deze keer waren deelnemers uit Huissen de gelukkige winnaars.

Miljoenenjacht is dit najaar tot en met zondagavond 26 oktober wekelijks om 20.00 uur te zien bij RTL 4.